top of page
path1926-4-3.png
Search

Φυσικές επιστήμες για να γνωρίσουμε τον κόσμο γύρω μας

Τα παιδιά αγαπούν πολύ τις Φυσικές Επιστήμες, αλλά τις έχουν συνδυάσει μόνο με τα πειράματα. Η δική μας εκπαιδευτική φιλοσοφία ερμηνεύει τη δραστηριότητα των Φυσικών Επιστημών ως «εξερευνώ τον φυσικό κόσμο γύρω μου».

Έτσι η εκπαιδευτική προσέγγιση των Φυσικών Επιστημών στο LAMP περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές δράσεις και δραστηριότητες. Τα παιδιά εδώ ανακαλύπτουν τα χρώματα, τα υλικά, τις έννοιες της δράσης και αντίδρασης με τον πιο κατανοητό τρόπο δηλαδή βιωματικά.


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ @LAMP ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ

Φυσικές Επιστήμες, 50 ευρώ/ μήνα

Η προσφορά ισχύει για μία φορά την εβδομάδα.


Κάθε Πέμπτη, ώρες 11. 00- 20.00


Τα οφέλη των παιδιών από τις Φυσικές Επιστήμες είναι η χαρά της ανακάλυψης, η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, η γνωριμία με την έννοια της ομαδικότητας, η κατανόηση βασικών εννοιών της φυσικές επιστήμης αλλά και του κόσμου γύρω τους. Τα παιδιά μαθαίνουν να εργάζονται σε ομάδες, αποκτούν εργαστηριακή εκπαίδευση από νωρίς και χρησιμοποιούν για πρώτη φορά υλικά μικροκλίμακας. Να τονίσουμε πως όλα τα υλικά και εργαλεία που έχουμε στο LAMP για τις δραστηριότητες Φυσικών Επιστημών είναι εκπαιδευτικά, σύγχρονα και απολύτως ελεγμένα ώστε να είναι ασφαλή.


Ουσιαστικά τα παιδιά μυούνται σε μία πιο επιστημονική μεθοδολογία και έναν κριτικό τρόπο σκέψης, μ’ έναν φιλικό προς την ηλικίας τους τρόπο.



Η συγκεκριμένη δραστηριότητα των Φυσικών Επιστημών συνίσταται για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.

bottom of page