top of page
path1926-4-3.png
Search

Η bio στάση του LAMP

Ο χαρακτήρας του LAMP είναι οικολογικός, τόσο όσον αφορά στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει όσο και στην εκπαίδευση. Τα παιδιά θέλουμε να αποκτούν γερές βάσεις από νωρίς για μία δυνατή και με άποψη, προσωπικότητα. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που θα ολοκληρώσουν αυτή την “από νωρίς εκπαίδευση” είναι και η οικολογία.


Η στάση της ομάδας μας είναι και εκτός LAMP, οικολογική. Αυτό σημαίνει πως ό,τι προϊόντα επιλέγουμε για το καφέ που διαθέτει ο παιδότοπος, τα ίδια έχουμε και στο σπίτι μας. Βιολογικά καθαριστικά και απολυμαντικά, βιολογικό σαπούνι χεριών, μωρομάντηλα και πάνες χωρίς paraben ή άλλα βλαβερά χημικά συστατικά.


Το πλαστικό το έχουμε αφήσει στην άκρη αφού χρειάζονται σχεδόν 450 χρόνια για την αποσύνθεσή του, αντικαθιστώντας τα πλαστικά καλαμάκια με καλαμάκια από καλαμπόκι.


Το ίδιο συμβαίνει και με τα ποτηράκια, τα πιάτα, τα κουταλάκια και τους αναδευτήρες που έχουν κατασκευαστεί από οικολογικά ανακυκλώσιμα υλικά.


Να πούμε στο σημείο αυτό ότι όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο καφέ μας είναι βιολογικά. Και όταν λέμε “όλα”, εννοούμε όλα (μέχρι και τα παιδικά γλειφιτζούρια!).

Διαθέτουμε χειροποίητα τοστ και χειροποίητες τορτίγιες από βιολογικές πρώτες ύλες, ρυζογκοφρέτες με επικάλυψη σοκολάτας και άλλες βιολογικές λιχουδιές (οξύμωρο αλλά πραγματικά νόστιμα σνακ), μπισκοτάκια, βιολογικούς συσκευασμένους χυμούς για τα παιδιά και βιολογικές μπάρες δημητριακών.


Ο απώτερος στόχος αυτής της bio στάσης του LAMP είναι η ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης των παιδιών, ο σεβασμός στο περιβάλλον και η συνέπεια σε κάθε υγιεινό τρόπο ζωής.

bottom of page