top of page
path1926-4-3.png
Search

Summer Camp ή αλλιώς Summer LAMP

Summer Camp

Summer Fun

Summer Lamp



Η ομάδα του LAMP λοιπόν έχει μελετήσει και οργανώσει ένα διαφορετικό και πρωτότυπο Summer Camp, για παιδιά ηλικίας 3- 11 ετών. Το Summer LAMP αποσκοπεί ταυτόχρονα στη διασκέδαση και τη βιωματική εκπαίδευση των παιδιών. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει ημερήσιες εκδρομές κι εκπαιδευτικές δραστηριότητες.


Το Summer Camp θα διαρκέσει από 17 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου* και το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων θα διαφοροποιείται κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε τα παιδιά που συμμετέχουν για περισσότερες από πέντε ημέρες να διατηρούν το ενδιαφέρον τους με τον ίδιο ενθουσιασμό.


Οι δραστηριότητες του Summer Camp θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

* Υπάρχει δυνατότητα παράτασης για 2 ακόμα εβδομάδες, εάν δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή.


Πρόγραμμα Summer LAMP

09:00 έως 10:00 - Προσέλευση παιδιών

10:00 έως 14:00 – Επίσκεψη σε Ιππικό Όμιλο

14:00 έως 15:00 – Μεσημεριανό

15:00 έως 17:00 – Εκπαιδευτικές δραστηριότητες

17:00 έως 18:00 – Αποχώρηση παιδιών


Τι πρέπει να γνωρίζετε

  • Κάθε παιδάκι θα έχει το δικό του LAMP καπέλο, με το όνομά του. Το καπελάκι θα δίνεται στο παιδί την ώρα της προσέλευσής του και θα αφήνεται στο LAMP την ώρα αποχώρησης.

  • Το δεκατιανό γεύμα θα προσφέρεται από το LAMP στον Ιππικό Όμιλο.

  • Το μεσημεριανό γεύμα δίνεται από το σπίτι στο παιδί.

  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή κάθε παιδιού στο Summer Camp του LAMP είναι ο γονέας/ κηδεμόνας να συμπληρώσει τη σχετική αίτηση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας τηλεφωνικά.


Η γενική φιλοσοφία του Summer LAMP είναι η γνωριμία των παιδιών με τη φύση, η απόκτηση ερεθισμάτων σχετικά με την οικολογία και την ιπποκομία κι ο καθημερινός πειραματισμός με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητές μας.


Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες LAMP

Εκπαιδευτική Ρομποτική

Σε ηλικίες από 3 έως και 5 ετών επικεντρωνόμαστε σταδιακά στην εισαγωγή των παιδιών στον μοντελισμό, τις βασικές έννοιες των εντολών του προγραμματισμού και την επίλυση προβλημάτων μέσα από διαθεματικές κατασκευές. Οι μεγαλύτερες ηλικίες παιδιών μαθαίνουν να γράφουν κώδικα στον υπολογιστή, ο οποίος εφαρμόζεται στα ποικίλα εκπαιδευτικά ρομποτικά πακέτα με αποτέλεσμα να ακολουθούνται οι εντολές των παιδιών και να εμπεδώνονται έννοιες από διάφορες επιστήμες (S.T.R.E.A.M. – Science, Technology, Robotics, Engineering, Art, Math).


Φυσικές Επιστήμες

Τα παιδιά έχουν την επιθυμία να παίζουν και να πειραματίζονται. Να ξεκινήσουν με την πράξη και να αφήσουν για λίγο τη θεωρία, που δεν αντιλαμβάνονται τόσο χωρίς να την εφαρμόσουν. Στο LAMP πειραματιζόμαστε σαν πραγματικοί Επιστήμονες και που ξέρεις, μια μέρα μπορεί να γίνεις ένας σπουδαίος επιστήμονας!


Τέχνη & Κατασκευές

Πρόκειται για ένα διαφορετικό πρόγραμμα εικαστικών δραστηριοτήτων με καλοκαιρινές θεματικές για παιδιά. Εδώ δε ζωγραφίζουμε απλά, αλλά μαθαίνουμε τα υλικά που χρησιμοποιούμε, δημιουργούμε μέσα από αυτό που φανταζόμαστε, εκφράζουμε συναισθήματα και σκέψεις.


bottom of page