path1926-4-3.png
Search

Το Baby Corner του LAMP

Όταν ακούς τη φράση “Baby Corner” φαντάζεσαι έναν πολύ ζεστό, cozy χώρο με παλ χρώματα και μία ατμόσφαιρα που αποπνέει ηρεμία. Αυτή ακριβώς η ηρεμία είναι που προκαλεί το αίσθημα της ασφάλειας στα παιδιά βρεφικής ή προσχολικής ηλικίας, από ενός έτους και άνω, με αποτέλεσμα να τα χαλαρώνει ώστε να συμμετέχουν ενεργά σε διάφορες παιδικές δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα.


Την περίοδο που κάναμε την αρχιτεκτονική μελέτη του LAMP είχαμε πρώτα απ’ όλα στο μυαλό μας τα παιδιά. Ήταν πολύ ξεκάθαρο λοιπόν για εμάς πως άλλη φιλοσοφία πρέπει να έχουν οι χώροι για τα πιο μεγάλα παιδιά και άλλη όσοι απευθύνονται στα μωράκια. Έτσι, ήρθε η έμπνευση για το Baby Corner στον παιδότοπό μας.


Τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά βρεφικής ηλικίας στο LAMP

Η φιλοσοφία του χώρου μας, όπως συνηθίζουμε να τονίζουμε, δεν είναι η απλή φύλαξη αλλά οι δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Αγαπάμε πολύ τα παιδιά κάθε ηλικίας και φροντίζουμε να περνούν όμορφα τις ώρες που βρίσκονται στο LAMP. Αυτό σημαίνει ότι τους δίνουμε επιλογές και εντάσσουμε το ελεύθερο παιχνίδι στο πρόγραμμά μας. Το παραμύθι έχει κεντρική θέση στο Baby Corner, με παραμύθια από όλο τον κόσμο. Το ελεύθερο παιχνίδι γίνεται με ασφάλεια, αφού ο χώρος είναι καλυμμένος με μοκέτα που απολυμαίνεται συχνά και διαθέτει τα ειδικά πανιά με τα οποία παίζουμε κρυφτό, παντομίμα από αγαπημένους ήρωες και ό,τι άλλο εμπνεύσει τη φαντασία μας! Από έναν τέτοιο χώρο για παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας δε θα μπορούσαν να λείπουν τα διαχρονικά παζλ και οι κατασκευές LEGO. Ένα άλλο στοιχείο που μας αρέσει ιδιαίτερα να αξιοποιούμε στις δραστηριότητες είναι η μουσική και κάθε είδος τέχνης. Έτσι έχουμε μουσικοκινητικές δραστηριότητες και έναν τεράστιο μαύρο πίνακα για να ζωγραφίζουμε.


Οι ξεχωριστοί ήρωες του LAMP

Μέχρι να αποκτήσουμε τους δικούς μας ήρωες του LAMP, έχουμε κάποιους άλλους καλούς φίλους που νιώθουμε σαν τους ήρωές μας. Τι εννοούμε με αυτό; Οι ήρωες της γαλλικής εταιρείας ebulobo με τις ιδιαίτερες ιστορίες και ευφάνταστες συλλογές, είναι πλέον και οι δικοί μας ήρωες! Η ιστορία τους ξεκινάει όταν άφησαν τη ζωή στη μεγαλούπολη για να ζήσουν σε μία χαρούμενη φάρμα στην εξοχή. Εκεί φροντίζουν τα ζώα, ανακαλύπτουν τη φύση, ταξιδεύουν συχνά και απολαμβάνουν το παιχνίδι. Αρχηγός της Χαρούμενης Φάρμας είναι ο Καλός Λύκος Ζαχαρίας, που αγαπάει να λέει ιστορίες και να γνωρίζει νέους φίλους. Μήπως είστε ο επόμενος;


Baby Corner Special Offer

Για τα παιδιά ηλικίας 1- 3 ετών το LAMP προσφέρει ένα ειδικό οικονομικό πακέτο!


16 ώρες το μήνα ή αλλιώς 4 ώρες την εβδομάδα, 100€

Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το πακέτο ωρών που επιλέγουν, στις ημέρες λειτουργίας του εκπαιδευτικού παιδότοπου.


Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του LAMP, εκτός Σαββατοκύριακου.


  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Φιλικής Εταιρείας 10 Γλυφάδα  -  210 9680175  -  info@lamplay.gr

Όλα τα εκπαιδευτικά υλικά και τα παιχνίδια τα οποία χρησιμοποιούνται στον

χώρο μας πληρούν τις προδιαγραφές της ΕΕ και φέρουν την επίσημη πιστοποίηση

ΔΕΥΤΕΡΑ  15:00 - 21:00    ΤΡΙΤΗ  11:00 - 21:00   ΤΕΤΑΡΤΗ  15:00 - 21:00    ΠΕΜΠΤΗ  11:00 - 21:00    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  15:00 - 21:00  

ΣΑΒΒΑΤΟ 11:00 - 21:00   ΚΥΡΙΑΚΗ Κλειστά

LAMP © 2018. Created by Θίγμα + Designature